Adventni koledar za ženske

Adventni koledar za ženske

Adventni koledar za ženske

59,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802913814

Ta edinstveni adventni koledar bodo cenile ženske, ki sledijo prevladujočim trendom. V ličnih škatlah, označenih z datumi, so tako nakit kot predmeti, ki bodo pomagali pri vsakodnevnih aktivnostih. Če želite mami / prijateljici ali boljši polovici polepšati praznike, je ta darilni komplet odlična rešitev.
FUNKCIONALNA EMBALAŽA - ko iz škatle odstranite vsa božična darila, se spremeni v popolni božični organizator in lahko vanjo shranite različne drobnarije. Lahko je tudi ekološka alternativa za pakiranje božičnih daril za naše najdražje. Ni treba znova kupovati božičnih vrečk ali škatel.
SODOBNA OBLIKA - ta edinstveni advetni koledar se po videzu vsekakor razlikuje od ostalih koledarjev, ki so na voljo na internetu in se jih odpre z odpiranjem kartonskih oken. V originalni embalaži, ki so jo oblikovali naši oblikovalci, je v ločenih škatlah s številkami in božičnimi vzorci pakirano 24 daril. Celota je okrašena z barvno usklajenim trakom.
DARILA V OKRASNIH ŠKATLAH - zahvaljujoč dejstvu, da so darila v ločenih paketih z božičnimi vzorci, lahko vsako od njih postane posamezno majhno darilo, ki ga podarite ljubljeni osebi. Kot nalašč so tudi za adventno zabavo - kjer prejemnik v stanovanju išče darila.

SPECIFIKACIJA:

  • Mere (dolžina / širina / višina): 33 / 6,5 / 25cm
  • Teža: 1,08 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!