Akupresurna blazina - črna

Akupresurna blazina - črna

Akupresurna blazina - črna

Redna cena 27,99 € Akcijska cena 19,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802906274

Akupresurna blazina omogoča samostojno izvajanje preprostih vaj, ki bodo zagotovile izboljšanje krvnega obtoka in vplivale na lajšanje bolečin ali bolezni. Na elastični blazini je nameščenih 230 rozet, vsaka s po 27 majhnimi piramidami. Skupaj sestavljajo preko 6000 akupresurnih točk in omogočajo masažo stopal, hrbta, vratu in okončin. Dovolj je, da na podlago stopite z bosimi nogami, da čez nekaj časa začutite njene blagodejne lastnosti.
Podlogo lahko delno zvijemo ali zložimo in ustvarimo blazino, na katero lahko položimo vrat ali eno od okončin. Popolnoma razgrnjena na ravni površini aktivno masira hrbet, trebuh ali prsni koš, če le nežno ležete nanjo. Intenziven pritisk poveča dotok krvi v določene dele telesa. To pozitivno vpliva na delovanje telesa in lahko ob ohranjanju ustreznega življenjskega sloga, prehrane in dnevnega odmerka gibanja na svežem zraku aktivno prispeva k izboljšanju splošnega počutja. Podlogo lahko vzamete s seboj kamor koli. Povsod jo lahko razgrnete v nekaj sekundah in takoj izkoristite njene prednosti.
Pri uporabi akupresurne blazine morate upoštevati varnostna navodila. Akupresurne blazine ne smejo uporabljati ljudje z zmanjšanim strjevanjem krvi in ​​tisti, ki jemljejo antikoagulante.

RAZNOLIKA UPORABA - dimenzije omogočajo masažo stopal, hrbta in drugih delov telesa.
PRENOSNA - majhne rozete vam omogočajo, da preprogo enostavno zvijete in jo vzamete s seboj kamor koli.
FLEKSIBILNA - zaradi debeline preproge se upogne pod težo in prilagodi obliki posameznih delov telesa.

SPECIFIKACIJA

  • Črna barva
  • Mere (dolžina / širina / višina): 65x41x2cm
  • Teža: 418g
  • Število rozet: 230
  • Število tlačnih točk na rozeti: 27
  • Število tlačnih točk na celotni preprogi: 6210