Brezžični, vodoodporni 3-delni hišni zvonec 8926

Brezžični, vodoodporni 3-delni hišni zvonec 8926

Brezžični, vodoodporni 3-delni hišni zvonec 8926

Naša cena 40,57 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779934078

Brezžični hišni zvonec vam bo zagotovo olajšal vsakdanje življenje. Je brez baterij, napaja se iz omrežja in ne potrebuje stalne menjave akumulatorja, kar pomeni manj stroškov in boljšo učinkovitost. Uporaba mehansko-električnega pretvornika odpravlja potrebo po napajalnih baterijah v oddajniku. Praktični komplet je sestavljen iz treh elementov: oddajnika in dveh sprejemnikov, ki sta narejena v minimalističnem slogu v preprostem in modernem videzu. Bela, elegantna barva ohišja in kvadratna oblika z
modro diodo dajejo izdelku estetsko vrednost in privlačen videz. Velik domet 150 metrov zagotavlja udobje pri uporabi in deluje tudi v veliki hiši ali drugem velikem prostoru.

Set vsebuje 2 sprejemnika, ki ju lahko namestimo v dve različni sobi. Zunanji zvonec je vodoodporen, tako da dež ali umazanija od zunaj ne vplivata na delovanje zvonca. Digitalni zvonec je opremljen z 58 različnimi melodijami, med katerimi lahko izbirate in jih poljubno spreminjate.

Za ta brezžični hišni zvonec je značilno enostavno upravljanje in hitra namestitev, ki jo lahko opravijo tudi osebe brez tehničnih izkušenj. Ker komplet ne vsebuje nobenih kablov, ga lahko enostavno pritrdimo na steno, vrata ali katero koli drugo mesto s priloženim dvostranskim trakom. Trpežni material, ki se uporablja v proizvodnem procesu, zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo materiala. Zagotovo boste zadovoljni še vrsto let. Brezžični zvonec je idealen za domačo in poslovno uporabo.

  • VODOODPORNI ODDAJNIK
  • DVOSTRANSKI SAMOLEPILNI TRAK
  • GUMBI ZA SPREMINJANJE NAČINA ZVONENJA
  • MREŽNI VHOD
  • 58 RAZLIČNIH MELODIJ ZVONENJA
  • 5 GLASNOSTI ZVONENJA
  • DOMET 150 M