Električna pipa za točenje pijač

Električna pipa za točenje pijač

Električna pipa za točenje pijač

Redna cena 14,99 € Akcijska cena 9,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802915900

Električna pipa za tekočine in pijačeje popolna naprava, ki olajša postopek vlivanja tekočin v posodo ali kozarec. Za točenje ohlajene pijače poleti vam ni treba dvigniti velike steklenice vode. Vse, kar morate storiti, je pritisniti črpalko in voda bo stekla naravnost v kozarec.
PREPROSTA UPORABA - postopek prenosa poteka samodejno po pritisku gumba za vklop na vrhu naprave; da ustavite črpalko, samo pritisnite isti gumb. Preprosto upravljanje vpliva na kakovost in udobje uporabe. Črpalka je kot nalašč za otroke, odrasle in starejše.
PRENOSLJIVA - zaradi majhne teže in kompaktne velikosti je črpalka izredno priročna, zlahka jo lahko shranite in prevažate, s seboj kamor koli pa ni težavno.
PRAKTIČNA - električna črpalka za pijačo je kot nalašč za zasebno uporabo doma in tudi za komercialne namene pri organiziranju različnih vrst iger, prireditev, vrtnih zabav, športnih prireditev, festivalov ali koncertov z gostinskimi objekti. Odlična je tudi kot oprema za pisarne, bare, restavracije, hotele in bolnišnice.

SPECIFIKACIJA

  • Barva: bela - črna
  • Napajanje: USB kabel
  • Mere (širina / višina): 16 / 13cm
  • Teža: 0,25 kg

Več informacij
Item ReturnsThis item can be returned