Filter za vlažilnik za aromaterapijo z ionizatorjem Mystique 6,5 l

Filter za vlažilnik za aromaterapijo z ionizatorjem Mystique 6,5 l

Filter za vlažilnik za aromaterapijo z ionizatorjem Mystique 6,5 l

8,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779937109

Vlažilnik za aromaterapijo z ionizatorjem je večfunkcijska naprava za aromaterapijo, ki je hkrati tudi vlažilnik zraka ter ionizator. Ionizator bo odlična rešitev, zlasti za alergike, astmatike in ljudi, ki se pritožujejo nad nenehnim glavobolom. 

VSEBUJE MEDICINSKE KAMNE - filter je opremljen s posebnimi kamni, ki imajo čistilne lastnosti. Odpravijo neželene učinke, ki jih povzroča trda voda v vlažilcu. Preprečujejo kopičenje vodnega kamna na ultrazvočnem pretvorniku.
LAHKO ČIŠČENJE - filter je izjemno hiter in enostaven za čiščenje. Vse, kar morate storiti, je, da ga enkrat mesečno operete z vlažno, mehko krpo brez uporabe močnih detergentov.
UNIVERZALNI - Zaradi svoje univerzalne strukture bo filter primeren tudi za druge vlažilce zraka (pred nakupom preverite mere).
ZAŠČITA VLAŽILNIKA - Z nakupom filtra z medicinskimi kamni podaljšate življenjsko dobo vlažilca in odpravite nastale usedline. Ko vlažilec zraka deluje brez filtra, se iz njega sproščajo delci pare in vodnega kamna, ki se kot bel prah nalagajo na pohištvo.

SPECIFIKACIJA

  • Bela barva
  • Vrsta: keramika
  • Medicinski kamni
  • Mere (širina / višina): 5,5 / 3 cm
  • Teža: 29 g
Več informacij
Item ReturnsThis item can be returned
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!