Frizersko ogrinjalo za striženje z okencem

Frizersko ogrinjalo za striženje z okencem

Frizersko ogrinjalo za striženje z okencem

Naša cena 9,17 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779932111

Frizersko ogrinjalo je zasnovano iz vodoodpornega materiala, ki je preprost za čiščenje in neprepusten za vlago, zato nam ni treba skrbeti, da se bodo pri padanju mokrih las oblačila stranke zmočila. To prav posebno frizersko ogrinjalo omogoča branje ali brskanje po telefonu ali tablici kar med samim striženjem, saj ima vgrajeno prozorno okence, skozi katerega vidite ekran brez skrbi, da bi se naprava zmočila.
Ogrinjalo ima nastavljivo pritrditev, zato ga lahko prilagodimo stranki. Uporabljamo ga lahko tako v profesionalnem frizerskem salonu kot pri striženju doma. 

VODOODPOREN MATERIAL

Izdelek je bil izdelan iz nepremočljivega materiala, ki omogoča enostavno in brezskrbno čiščenje, prav tako ne prepušča vlage, tako da če se lasje poškropijo s pripravkom, oblačila ne bodo mokra.

PROZORNO OKENCE

Prozorno okence v ogrinjalu omogoča priročno uporabo telefona ob obisku frizerja. Pogosto obisk traja več ur, ko rok ne morete veliko premikati, pri tem ogrinjalu pa lahko zararadi prozornega okenca v ogrinjalu uporabljamo telefon, tablico ali berete knjigo - čas bo zagotovo minil veliko hitreje.

PRITRDITEV Z ZAPONKO

Z uporabo zaponke je mogoče ovratnik prilagoditi in individualno prilagoditi premeru vratu tako otroka kot odraslega.

SPECIFIKACIJA

  • Črna barva
  • Material: poliester
  • Dimenzije ogrinjala (največja širina / višina): 115 / 110cm
  • Dimenzije okenca (širina / višina): 40 / 36cm
  • Teža: 155g