Just up gym ekspander za raztezanje prsnega koša

Just up gym ekspander za raztezanje prsnega koša

Just up gym ekspander za raztezanje prsnega koša

Naša cena 43,59 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
IG-4899888102076

Ekspander za raztezanje prnega koša Just Up Gym je odličen pripomoček za vadbo, saj so vaje z vzmetmi mnogo boljše od običajnih vaj za moč. Zakaj? Z vsakim treningom z vzmetmi krepimo funkcionalno moč in izboljšamo upogljivost, ravnotežje in stabilnost trupa, kot to od nas zahtevajo vse športne dejavnosti ali vsakodnevne naloge.
Trening z vzmetmi je postal najbolj priljubljen funkcionalen trening pri elitnih enotah oboroženih sil ZDA (Navy Seals). Just Up Gym je učinkovit in vsestranski pripomoček za trening z vzmetmi, zato so ga v svoj trening vključile tudi profesionalne športne ekipe v ZDA, kot so državna liga ameriškega nogometa, nacionalno košarkaško združenje, nacionalna hokejska liga in velike bejzbolske lige.

Just Gym Up je odlična rešitev tudi za fitness klube in športne dvorane, ki potrebujejo sistem z vzmetmi za supinsko in individualno vadbo. Izdelan je tako, da je primeren za intenzivno uporabo. Material: zelo odporen in vzdržljiv najlon. Ima 2 ergonomska ročaja iz trde gume za udobno vadbo. Poleg vsakega pripomočka Just Gym Up prejmete navodila za uporabo z vajami in prenosno torbo.