Komplet brusilnih nastavkov - 12 delni

Komplet brusilnih nastavkov - 12 delni

Komplet brusilnih nastavkov - 12 delni

Naša cena 7,13 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779933965

Komplet brusilnih nastavkov vključuje 12 različnih brusilnikov, vsak z drugačno obliko konic. Kot nalašč so tako za manikuro in pedikuro kot tudi za podologijo. Set je trpežen in skrbno narejen, uporablja se ga lahko tako za suha kot mokra dela. Brusilni nastavki so narejeni iz obdelanega kamna in primerni za vse "twist and lock" naprave.

V kompletu je praktična škatla, ki ima prozoren pokrov in poseben vložek iz pene s mesti za posamezne elemente kompleta. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko enostavno uporabljate rezalnike, jih postavite nazaj na svoje mesto in nadzorujete njihovo stanje. Posoda omogoča enostavno shranjevanje in prevoz kompleta.

12 BRUSILNIH NASTAVKOV IZ KAMNA
komplet iz obdelanega kamna, srednje zrnatosti. Brusilne nastavke lahko uporabljamo tako suhe kot mokre. Kot nalašč za manikuro, pedikuro in podologijo. Set je za večkratno uporabo, ga je mogoče sterilizirati in tudi razkužiti.

ŠIROKA UPORABA
Set brusilnih nastavkov z različnimi oblikami vam omogoča ustvarjanje različnih stilov, obdelavo z gelom in akrilom, matiranje nohtne plošče in konic, pa tudi glajenje kožic itd.

ZDRUŽLJIVO Z ELEKTRIČNIMI BRUSILNIKI
Brusilni nastavki so prilagojeni za uporabo z večino večnamenskih vrtljivih orodij z zasučno in zaklepno glavo, zato jih je mogoče uporabljati ne glede na njihovo moč, število obratov in smer vrtenja.

VKLJUČEN ETUI
komplet je v estetski škatli s prozornim pokrovom, vsak brusilni nastavek pa ima poseben predal iz trde pene.

SPECIFIKACIJA

  • Vrsta: kamen
  • Dimenzije  (dolžina): 4,5cm
  • Premer: 2 mm
  • Dimenzije škatle (dolžina / širina / višina): 14,5 / 6,3 / 2 cm
  • Teža: 0,09kg

VKLJUČENO

  • 12 brusilnih nastavkov (stožec, valj itd.)
  • škatla / etui