Komplet diamantnih brusilnih nastavkov - 30 delni

Komplet diamantnih brusilnih nastavkov - 30 delni

Komplet diamantnih brusilnih nastavkov - 30 delni

Naša cena 8,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
2-10 dni
SKU
MX-5902802907745

Komplet brusilnih nastavkov vključuje 30 različnih brusilnikov, vsak z drugačno obliko konic. Kot nalašč so tako za manikuro in pedikuro kot tudi za podologijo. Set je trpežen in skrbno narejen, uporablja se ga lahko tako za suha kot mokra dela. Brusilni nastavki so univerazlni in primerni za vse naprave.

V kompletu je praktična škatla, ki ima prozoren pokrov in poseben vložek iz pene s mesti za posamezne elemente kompleta. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko enostavno uporabljate brusilne nastavke, jih postavite nazaj na svoje mesto in nadzorujete njihovo stanje. Posoda omogoča enostavno shranjevanje in prevoz kompleta.

30 BRUSILNIH NASTAVKOV Z DIAMANTNIM PREMAZOM - Vsaka od 30 abrazivnih konic ima diamantni premaz, kar ima za posledico trpežen in dolgotrajen premaz. Set omogoča učinkovito delo na številnih vrstah materialov.
UNIVEZALNA UPORABA - Brusilni nastavki so prilagojeni za uporabo z večino večnamenskih vrtljivih orodij, zato jih je mogoče uporabljati ne glede na njihovo moč, število obratov in smer vrtenja. Set brusilnih nastavkov z različnimi oblikami vam omogoča različne načine uporabe in ustvarjanje različnih stilov.
VKLJUČEN ETUI - Komplet je shranjen v estetski škatli s prozornim pokrovom, vsak brusilni nastavek pa ima poseben predal.

SPECIFIKACIJA

  • Dimenzije brusilnih nastavkov (dolžina): ca. 45 mm
  • Dimenzije konic: Pribl. 2,3 mm
  • Škatla (D / Š / V): 14,5 x 5,8 x 2 cm
  • Teža set: 85g

VKLJUČENO

  • 30 brusilnih nastavkov 
  • škatla / etui