Masažni čistilec obraza Martany Joyful

Masažni čistilec obraza Martany Joyful

Masažni čistilec obraza Martany Joyful

Priporočena cena proizvajalca: 22,99 € Akcijska cena 13,79 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
ESP-EBM001
Masažni čistilec obraza je senzacionalna naprava za vse, ki želijo gladko in mladostno kožo obraza in dekolteja. Stresno življenje, nezdrava prehrana, pomanjkanje spanja in druge sodobne težave pustijo posledice tudi na koži obraza. Ne dovolite, da bi se vaša koža predčasno postarala.

OHRANITE MLADOSTEN VIDEZ
Masažni čistilec obraza učinkovito odpravlja gube ter čisti pore ter vam pomaga negovati kožo. Z pomočjo krožnih gibov spodbuja naravno prekrvavitev in skrbi za profesionalno čiščenje in masiranje obraza in dekolteja. Učinkovito čisti kožo in je primeren tako za normalno kožo kot za kožo z nepopolnostmi.  Ima 2 načina hitrosti za nežno ali intenzivno globinsko čiščenje. Opremljen je s 5 različnimi dodatki: čopičem in čistilno gobico, masažnimi konicami za odstranjevanje zamaščene povrhnjice in za nanašanje ličil. Odlično odstranjuje ostanke ličil, nečistoče in sebuma s kože ter globinsko čisti pore. Bori se proti nepopolnostim in suhi koži ter celo upočasni staranje kože. Po samo enem umivanju je vaš obraz videti bolj sijoč in svež.

Lastnosti: 
  • Učinkovito čiščenje obraza in dekolteja
  • Kožo čisti in obnavlja
  • Globinsko delovanje
  • Odstranjevanje odvečne povrhnjice
  • Kožo učvrsti in pomladi
  • Napajanje: 2 AA bateriji, niso priložene
V kompletu: 5 dodatkov: čopič in čistilna gobica, masažni nastavek za odstranjevanje zamaščene povrhnjice in za nanašanje ličil.