Masažni valj Roller Blue

Masažni valj Roller Blue

Masažni valj Roller Blue

Naša cena 14,88 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802911407

Valj za masažo omogoča lajšanje mišične napetosti, zmanjšuje bolečine v mišicah, izboljša prožnost in prekrvavljenost organizma. Primeren za uporabo pred in po vadbi.
Masažni valj razteza mišice in sprošča vozle. Z uporabo lastne teže tako izvajamo samo-masažo ter razbijemo »trigger point« – točko.

Valj z izboklinami omogoča masažo globljih delov telesa in nudi večjo sprostitev mišic v primerjavi z gladkimi valjčki. Valj je izdelan iz EPP hipoalergenepene z gostoto 52g/l.

UPORABA PRED TRENINGOM IN PO TRENINGU
Valčkanje pred treningom v obliki ogrevanja vam bo omogočilo učinkovitejše ogrevanje in vadbo, z valjanjem po treningu pa razbremenimo mišice in omogočimo hitrejšo regeneracijo. Z valjanjem in pritiskom na mišice izboljšamo oskrbo s krvjo, zaradi česar se bodo mišice in fascije, ki jih obdajajo, veliko hitreje regenerirale.

ZA REHABILITACIJO
Valj se lahko uspešno uporablja za rehabilitacijske vaje. Popravlja držo telesa, pomaga stabilizirati hrbtenico in odpravlja bolečine, izboljšuje delovanje živčnega sistema. Pospešuje tudi regeneracijo poškodb.

ZA VADBO
Zelo uporaben pripomoček za vadbo - za pilates, jogo, fitnes, crossfit. Z valjčkom razgradimo maščobno tkivo, naredimo kožo elastično in zmanjšamo celulit terdodatno okrepimo učinke treninga.

Specifikacija:

  • Barva: črna in modra
  • Material: EPP (poliuretanska pena)
  • Trdota: srednja
  • Največja obremenitev: 150 kg
  • Dimenzije (dolžina/širina): 32/14 cm
  • Teža: 120 g