Mini zložljiv dežnik MX - črn

Mini zložljiv dežnik MX - črn

Mini zložljiv dežnik MX - črn

Redna cena 15,99 € Akcijska cena 11,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
7-20 dni
SKU
MX-5902802913517

Dežnik je vedno učinkovita zaščita pred dežjem, vetrom in soncem. Izdelan je v črni barvi, zato je univerzalen in primeren tako za ženske kot za moške v vsaki situaciji.

Mini zložljivi dežnik je eden najmanjših modelov na trgu - zložen dežnik je dolg le 18 cm. Zavzame zelo malo prostora in prilega se skoraj v vsako torbico ali aktovko, škatlo za avtomobilske rokavice itd.

Okvir je sestavljen iz 6 žic iz steklenih vlaken, kar zagotavlja ustrezno napetost krovnega materiala in zagotavlja, da bo dobro delovalo ob močnem dežju ali zmernem vetru, vpliva pa tudi na trajnost, dolžino in zadovoljstvo pri uporabi. Izdelek je priporočljiv tudi mlajšim uporabnikom in odraslim.
Idelek je sestavljen iz 5 segmentov, kar zagotavlja ustrezno napetost materiala in dobro delovanje ob močnem dežju ali zmernem vetru, vpliva pa tudi na trajnost, dolžino in zadovoljstvo pri uporabi. Po popolni razgrnitvi samo do konca pritisnite napenjalnik, da zaklenete dežnik v iztegnjenem položaju.
Ko dežnik ne potrebujete, ga preprosto zložite, kar traja le 3 sekunde. Gumijasti ročaj pokriva konce žic v zloženem dežniku. Poleg tega je dežnik opremljen z zategovalnim pasom, ki omogoča enostavno zlaganje in shranjevanje v prevleki, ki je priložena kompletu.

SPECIFIKACIJA

  • Črna barva
  • Okvir: steklena vlakna
  • Gostota tkanine: 190 T.
  • Konstrukcija: odporna proti vetru
  • Mere (širina / višina): 90 / 52cm
  • Teža kompleta: 0,18 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!