Naprava za izdelovanje domačih testenin - 9 korakov

Naprava za izdelovanje domačih testenin - 9 korakov

Naprava za izdelovanje domačih testenin - 9 korakov

Redna cena 59,99 € Akcijska cena 36,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779932043

Nič ni boljšega okusa kot sveže, domače testenine. V glavnem delu stroja je valjček, ki skrbi za gnetenje testa v debelini, ki jo nastavite. Izbirate lahko med 9 stopnjami. Izdelate lahko testenine za lazanje, raviole, različne vrste testenin (širina 2 ali 6 mm). Največja širina testa stroja za testenine je do 150 mm. Po uporabi stroj očistite s čopičem in suhimi papirnatimi brisačkami. Naprave ne umivajte z vodo in ne postavljajte v pomivalni stroj.

Stroj je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. To zagotavlja dolgoročno in nemoteno delovanje. Set vključuje izdelovalec testenin, nož za testo, pritrditev testenin, ročno ročico in objemko, ki stroj pritrdi na delovno površino.

  • ENOSTAVNO ČIŠČENJE - po uporabi stroj očistite s čopičem in suhimi papirnatimi brisačkami. Naprave ne umivajte z vodo in ne postavljajte v pomivalni stroj.
  • RAZLIČNE VRSTE TESTENIN - glavni del stroja je opremljen z 9-stopenjsko nastavitvijo debeline in mešalnikom za testo. Zahvaljujoč prekrivanju z dvema rezinama dobimo dve vrsti testenin (2 mm (vermicelli nit), 6 mm (tagiatelle).) Drugi pokrovček je primeren za izdelavo RAVIOLI.

SPECIFIKACIJE:

  •     Material: plastika + nerjaveče jeklo
  •     Teža: 200g
  •     Zgornji valj (širina / višina): 24x47 mm
  •     Spodnji valj (širina / višina): 24x34 mm