Penasta podloga za vadbo MX Fit

Penasta podloga za vadbo MX Fit

Penasta podloga za vadbo MX Fit

Naša cena 29,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779932241

Podloga za vadbo bo olajšala vadbo doma, v telovadnici ali na prostem, saj je izjemno lahka - tehta približno 850 g, ter jo lahko vzamete kamor koli. Podloga za vadbo je tudi izjemno odporna na trganje, zato jo lahko uporabljate brez skrbi za hitro uničenje in obrabo.
Podlogo za vadbo lahko uporabljate v ležečem ali v klečečem položaju. Lahko tudi počivate, na primer na komolcih, saj se pod pritiskom ne deformira.

DEBEL, VODOODPOREN MATERIAL
Podloga za vadbo je izdelana iz 1 cm debele vodotesne NBR oblazinjene pene, da med uporabo telo ni izpostavljeno nelagodju, ki je posledica uporabe tanke preproge. Taka debelina naredi vaje na njej izjemno udobne - tudi v položajih, kjer se telesna teža prenese na eno točko. Poleg tega deluje izolativno in ščiti pred hladnimi tlemi.
ROČAJ ZA PRENAŠANJE
v kompletu so elastični trakovi, ki jih po zložitvi lahko položite na podlogo in ročaj - ročaj za nošenje, kar močno olajša transport. Z lahkoto jo lahko odpeljemo v telovadnico, na prosto ali na drug kraj.
NEDRSEČ MATERIAL
Ima protizdrsne lastnosti na obeh straneh, zato se med vadbo ne izmakne. Na podlogi lahko vadite v različnih položajih brez nevarnosti zdrsa in poškodb. Je prilagodljiva in se po uporabi hitro vrne v prvotno obliko.
VSESTRANSKA UPORABA
Dimenzije fitnes podloge omogočajo udobno izvajanje praktično vseh vrst gimnastičnih treningov. Lahko jo uporabljate med vadbo doma, v telovadnici ali kot alternativo žimnici na potovanju.

Specifikacije:

  • Črne barve
  • Material: pena NBR
  • Mere (dolžina / širina / višina): 181 / 61,5 / 1 cm
  • Teža: 850 g
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!