Pravljična odeja Morska deklica XXL - siva

Pravljična odeja Morska deklica XXL - siva

Pravljična odeja Morska deklica XXL - siva

Redna cena 38,99 € Akcijska cena 29,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802917775

Pravljična odeja Morska deklica z obliko repa morske deklice deluje neverjetno. Všeč bo vsakomur, ki je v otroštvu oboževal pravljice o sirenah. Pozabite na običajne, neprivlačne odeje svojih babic. Odeja Morska deklica bo vedno videti popolno.

TOPLA IN PRIJETNA NA DOTIK
Nič več hladnih nog v hladnih, jesenskih in zimskih večerih! Odeja Morska deklica bo poskrbela za prijeten počitek in poskrbela, da se boste počutili kot v pravljici. Če ste se kdaj vprašali, kakšen je občutek, če imate rep namesto nog, je ta topla odeja prava za vas.

VELIKOST XXL
Odeja je dolga 190 cm, zato se lahko vanjo enostavno zavijete. Zasnovana je tako, da ne zdrsne z nog z vsakim gibom. Navsezadnje ni nič hujšega od golih, hladnih nog med počitkom. Zelo prijetna na dotik in izjemno topla akrilna vlakna bodo poskrbela za popolno sprostitev.

PRIVLAČNA PLETENINA
Odejo Morska deklica odlikuje njena unikatna oblika. Pletena je v videzu lusk in obliki repa morske sirene. Topla odeja bo še polepšala prijetne zimske večere - potrebujete le skodelico vroče čokolade, svojo najljubšo knjigo ali glasbo in lahko se skrijete v svojem priljubljenem kotičku ter pozabite na svet.

SPECIFIKACIJA:

  • Barva: material: akrilna vlakna
  • Skupna dolžina: 190 cm
  • Skupna širina na vrhu: 45 cm
  • Teža: 0,56 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!