Set nastavkov za brusilnik XXL 8944

Set nastavkov za brusilnik XXL 8944

Set nastavkov za brusilnik XXL 8944

Naša cena 24,96 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779934108

Set brusilnih nastavkov s tehničnim diamantnim premazom. Ta vrsta površinske obdelave posameznih elementov kompleta omogoča delo na različnih materialih in zagotavlja natančnost in zanesljivost obdelave. Naprava za nego in brušenje nohtov vam omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje hibridov, gela, akrila in laka z nohtov - tako naravnih kot umetnih. Zahvaljujoč temu kompletu brusilnh nastavkov bo vsaka ženska brez dodatnih finančnih stroškov in obiskov kozmetičnega salona poskrbela za videz svojih nohtov. Ne potrebujete acetona, samo uporabite brusilni stroj, ki znatno pospeši postopek manikure.

12 BRUSILNIH NASTAVKOV IZ KAMNA - komplet iz obdelanega kamna, natančneje iz aluminijevega oksida, srednje zrnato. Nastavke lahko uporabljamo tako suhe kot mokre. Kot nalašč za manikuro, pedikuro in podologijo. Set je za večkratno uporabo, ga je mogoče sterilizirati in tudi razkužiti. Pokrovčki, pritrjeni na set, se postavijo na nosilec, njihova uporaba vpliva na pravilno higieno med postopkom.
30 DIAMANTNIH NASTAVKOV/ 12 NASTAVKOV IZ FILCA - komplet nastavkov za brusilnik s tehničnim diamantnim premazom omogoča delo na različnih materialih in zagotavlja natančnost in zanesljivost obdelave. Po drugi strani pa bodo filci in polirni brusilni nastavki različnih oblik poskrbeli za lesk nohtov.
Združljivo z električnimi brusilniki - brusilni nastavki so prilagojeni za uporabo z večino funkcionalnih vrtljivih orodij z zasučno in zaklepno glavo, pa tudi s standardnimi s premerom kraka 2,35 mm, tako da jih je mogoče uporabljati ne glede na njihovo moč, število vrtljajev in smer rotacije.

Vsak set je v posebni škatli, ki ima prozoren pokrov in poseben vložek iz pene z mesti za posamezne elemente kompleta. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko enostavno uporabljate brusilnike, jih postavite nazaj na svoje mesto in nadzorujete njihovo stanje. Posoda omogoča enostavno shranjevanje in prevoz kompleta.

SPECIFIKACIJA

  • Dimenzije ovitka (širina / višina): 6,5 / 14,5cm

VKLJUČENO

  • Komplet 6 diamantnih nastavkov s pokrovčki
  • Komplet 12 nastavkov iz kamna
  • Set 30 diamantnih nastavkov
  • Komplet 12 nastavkov iz filca
  • 100 čepov