Set umetnih magnetnih trepalnic 8-delni

Set umetnih magnetnih trepalnic 8-delni

Set umetnih magnetnih trepalnic 8-delni

Redna cena 19,99 € Akcijska cena 14,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802910769

Z umetnimi magnetnimi trepalnicami bodo oči videti neverjetno zapeljivo in naravno. Odlično se prilegajo naravnim trepalnicam in dajejo videz, ki se mu nihče ne more upreti.

NARAVNI VIDEZ - trepalnice so izdelane iz visokokakovostnih sintetičnih ščetin. Naravnim trepalnicam dodajo volumen in naredijo videz neverjetne globine. Ne uničujejo naravnih trepalnic. Uporabljajo se brez lepila, ki bi uničilo naravne trepalnice. Umetne trepalnice so pritrjene z magneti in se ne držijo naravnih trepalnic.
HITRA NAMESTITEV - dovolj sta dva preprosta koraka in vaše trepalnice bodo videti kot po obisku profesionalnega kozmetičnega salona. Samo položite trakove z umetnimi trepalnicami na magnetne pincete, ki so vključene v komplet, ter jih nanesete nad naravne trepalnice. Za aplikacijo ne potrebujete lepila ali posebnih kozmetičnih veščin. Lahko jih tudi skrajšate in prilagodite dolžino.
VEČKRATNA UPORABA - po uporabi nežno ločite magnete za umetne trepalnice in jih lahko ponovno uporabite. Trepalnice so shranjene v elegantnem etuiju, da bodo vedno na svojem mestu. Zraven je priloženo ogledalo, ki ga je mogoče uporabiti tudi za nanašanje trepalnic, npr. na izletu. Ohišje ima kompaktno velikost, zato se zlahka prilega v žensko torbico.
PRILOŽENA ŠČETKA - s priloženo ščetko enostavno ločite trepalnice ter tako poskrbite za vsakodnevno nego. 

SPECIFIKACIJA

  • Vrsta: sintetična
  • Ukrivljenost trepalnic: ukrivljenost C
  • Barva trepalnic: črna
  • Dolžina trepalnic: od 7 do 13 mm
  • Dolžina traku: 3cm
  • Dolžina pincete: 11 cm
  • Dolžina čopiča: 10 cm

VKLJUČENO: 8 trakov trepalnic, pinceta, čopič, etui z ogledalom

Več informacij
Item ReturnsThis item can be returned