Transportni voziček 6-WHEEL

Transportni voziček 6-WHEEL

Transportni voziček 6-WHEEL

Naša cena 129,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779934443

Odličen, praktičen transportni voziček s 6-kolesno konstrukcijo omogoča priročno in varno dvigovanje in prenašanje blaga po stopnicah. Univerzalen transportni voziček omogoča prevoz tovora tako na neravnih kot na ravnih površinah. V veliko pomoč je tudi pri prevozu tovora čez pragove. Kolesa so narejena iz močnega PVC-ja in zagotavljajo odličen oprijem. Izdelana so iz kakovostnega materiala, ki med prevozom ne bo razpokal, njihova struktura pa se popolnoma prilega površini.
Popolno varnost zagotavlja prenosna ploščad iz trdne kovine, ki skrbi za stabilnost prevažanega tovora. Kot nalašč za prevoz težkih paketov, kartonov, vreč s cementom, zemlje, težkih loncev itd. Idealno za domačo uporabo in na številnih delovnih mestih - v pošti, skladišču, na vrtu itd. Ročaji so prevlečeni z nedrsečim materialom, ki zagotavlja trden oprijem in olajša vožnjo. Poleg tega poskrbi za zaščito rok, predvsem prstov, ki so med prevozom pogosto izpostavljeni različnim odrgninam. Ročaji imajo tudi možnost nastavitve višine na 2 nivoja, tako lahko voziček prilagodite višini uporabnika.
Transportni voziček ima široko nakladalno ploščad, ki omogoča prevoz različnih vrst tovora s težo do 200 kg. Voziček ima sistem za hitro zlaganje s preprostim pritiskom na dva gumba. Zložen zavzame malo prostora, zato shranjevanje ni težava.

6-KOLESNA KONSTRUKCIJA

ZLOŽLJIVA KOVINSKA PLOŠČAD

PROTIZDRSNI ROČAJI

SISTEM HITRIH ZAVOR

NASTAVITEV VIŠINE

Specifikacija:

  • Max. obremenitev: 200 kg
  • Mere (višina / širina / dolžina): 114 x 46 x 66 cm
  • Premer kolesa: 15 cm
  • Teža: 15,80kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!