Vzvratno ogledalo za opazovanje otrok z zaščito pred lomljenjem

Vzvratno ogledalo za opazovanje otrok z zaščito pred lomljenjem

Vzvratno ogledalo za opazovanje otrok z zaščito pred lomljenjem

Redna cena 29,99 € Akcijska cena 19,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802912602

Ogledalo je namenjeno opazovanju otroka na otroškem sedežu, obrnjenem nazaj. Namestitev v naslonjalu za sedež, tako da se otrok lahko opazuje v vzvratnem ogledalu. Ogledalo je izbočeno, kar omogoča širok kot gledanja. Uporaba ogledala omogoča vozniku, da se pri opazovanju otroka osredotoči na vožnjo, ne da bi mu bilo treba obrniti glavo. Ko pomislimo na majhne otroke, v ogledalu uporabljamo plastičen material namesto običajnega stekla. To je varna zamenjava, ki ne predstavlja tveganja za vašega otroka!
Ima vodoravne in navpične trakove za stabilno pritrditev na vzglavje in se ne razrahljajo. Montažna glava vam omogoča, da ogledalo zavrtite za 360 stopinj, tako da lahko natančno nastavite kot, tako da lahko otroka ogledate čim bolj v vzvratnem ogledalu.
Pasovi so pritrjeni s sponkami, poleg tega imajo možnost nastavitve, kar jim omogoča, da se prilegajo vsakemu modelu naslonjala za glavo, ne glede na znamko in velikost vozila. Podstavek, nameščen na vzglavju, ima nedrsečo površino, ki preprečuje tudi zdrs ogledala.

Več informacij
Item ReturnsThis item can be returned