Kompaktni sušilnik zraka razvlažilec - posoda za absorbcijo vlage 600 ml 4407

Kompaktni sušilnik zraka razvlažilec - posoda za absorbcijo vlage 600 ml 4407

Kompaktni sušilnik zraka razvlažilec - posoda za absorbcijo vlage 600 ml 4407

Naša cena 41,61 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5902802901125

Jeseni in zlasti pozimi imajo številna stanovanja velike težave s pojavom prekomerne vlage, ki povzroča zdravstvene težave. Domači absorber vlage je nujen, če želimo poskrbeti za udobje in zdravje vseh družinskih članov.

Ta kompaktni sušilnik zraka bo zaradi svoje velikosti ustrezal skoraj vsakemu stanovanju. Razvlažuje zrak v prostorih do 20 m2. Eleganten absorber vlage bo kot nalašč za namestitev v prostore, kjer preživimo veliko časa (dnevna soba, spalnica, otroška soba, kuhinja). Kompakten sušilnik zraka vam lahko pomaga tudi, da se znebite vlage v svoji garderobi, kopalnici, podstrešju, predalih ali shrambi. Uporaba sušilnika zraka bo omogočila, da se rešimo težav z okni, ki so preveč zatesnjena, posuši prostor po poplavi in absorbira vlago po obnovi. Tiho delovanje (<38 dB) tega elegantnega vlažilca vlage ne bo motilo družinskih članov in vam bo omogočilo uporabo naprave kadarkoli podnevi ali ponoči.
Domači absorber vlage je varčen z energijo. Naprava deluje z uporabo tehnologije Peltier - to je brez glasnega kompresorja. Ne potrebujete nobenih vložkov ali kemičnih snovi. Naprava ima senzor za prepolno polnjenje - ko bo posoda prepolna, bo naprava samodejno prenehala delovati, rdeče lučke pa vam bodo kazale, da je čas, da posodo izpraznite. Vse, kar morate storiti, je, da ga odklopite iz vtiča, vzamete posodo in jo izpraznite. Ko ga namestite nazaj, ga morate samo priklopiti na električno vtičnico, ga vklopiti in naprava bo pripravljena ponovno učunkovito delovati (do 220 ml / dan) znebiti vlage v naših hišah.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

  • Za prostore do 20 m2
  • Rezervoar 600 ml
  • Do 220 ml / dan
  • Dimenzije 15x13x21 cm
  • Tiho delovanje (<38 dB)