Masažni valj Jogi z masažnima žogicama

Masažni valj Jogi z masažnima žogicama

Masažni valj Jogi z masažnima žogicama

Naša cena 26,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
MX-5900779933699

Komplet Jogi 3v1 vsebuje valj, enojno in dvojno masažno kroglico. Primerne je za vse, ki se ukvarjajo s športom, ne glede na intenzivnost treninga.

SPROŠČANJE MIŠIC Z UPORABO ŽOG
Manjša žoga se uporablja predvsem za manjše površine, kot so stopalo, biceps, triceps, podlaket, primerna pa je tudi za trapezne, glutealne, ilio-ledvene in gastroknemiusne mišice. Dvojna žoga je primernejša za sprostitev mišic hrbtenice, vratu in okončin. Z uporabo žog lahko bolje dosežemo izbrano mesto ter ga masiramo sede ali stoje. Med vsakodnevnimi aktivnostmi naše mišice delujejo, se krčijo in sprostijo. Običajno se čez nekaj časa mišice "zgrudijo". Pritisk na žogo lahko pomaga sprostiti mišico. Ko med kotanjem začutite bolečino, morate pritisniti na boleče mesto in držati, dokler bolečina "ne izgine" in ne čutite sprostitve mišic.

UPORABA PRED TRENINGOM IN PO TRENINGU
Valčkanje pred treningom v obliki ogrevanja vam bo omogočilo učinkovitejše ogrevanje in vadbo, z valjanjem po treningu pa razbremenimo mišice in omogočimo hitrejšo regeneracijo. Z valjanjem in pritiskom na mišice izboljšamo oskrbo s krvjo, zaradi česar se bodo mišice in fascije, ki jih obdajajo, veliko hitreje regenerirale.

ŠIROKA UPORABA
Masažni valj razteza mišice in sprošča vozle. Z uporabo lastne teže tako izvajamo samo-masažo ter razbijemo »trigger point« – točko.
Valj se lahko uspešno uporablja za rehabilitacijske vaje. Popravlja držo telesa, pomaga stabilizirati hrbtenico in odpravlja bolečine, izboljšuje delovanje živčnega sistema. Pospešuje tudi regeneracijo poškodb.
Zelo uporaben pripomoček za vadbo - za pilates, jogo, fitnes, crossfit. Z valjčkom razgradimo maščobno tkivo, naredimo kožo elastično in zmanjšamo celulit terdodatno okrepimo učinke treninga.

EPP PENA
Komplet je v celoti izdelan iz hipoalergene poliuretanske pene brez vonja, zahvaljujoč kvaliteti izdelave bo izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših športnikov. Kroglice in valj so vodoodporni, zaradi česar jih je mogoče oprati po vsaki uporabi, kar zagotavlja učinkovito zaščito pred umazanijo in bakterijami.

SPECIFIKACIJA

  • Barva: črna in modra
  • Trdota: srednja
  • Material: EPP (poliuretanska pena)
  • Največja obremenitev: 150 kg
  • Dimenzije valja (dolžina/širina): 29,5/15 cm
  • Premer ene krogle: 8 cm
  • Dimenzije dvojne krogle (dolžina / širina / višina): 16/8 / 8 cm
  • Teža: 295 g