Otroški trikolesnik Trike Fix Lite siv

Otroški trikolesnik Trike Fix Lite siv

Otroški trikolesnik Trike Fix Lite siv

Naša cena 108,79 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok dostave
5-20 dni
SKU
IKO-KX6200

Sodoben tricikel TRIKE FIX Lite je zasnovan za otroke, stare od 1-5 let, ki že sedijo pokonci in je primeren za vse, ki si želijo s svojimi malčki aktivno preživljati prosti čas v naravi in na izletih. Zaradi svoje funkcionalnosti bo tricikel rasel z vašim otrokom - od vozička do prvega kolesa! 

ZLOŽLJIV IN PRILAGODLJIV
Sedež je vrtljiv za 360°
, izredno udoben in opremljen z naslonom za glavo, tako da bo vožnja  s kolesom še prijetnejša in udobnejša. Prevleka za stol je snemljiva, tako da jo po uporabi lahko enostavno odstranite in operete.
Tricikel se enostavno zloži z enim samim gumbom
, snemljiva sta tudi streha in ročaj/vodilo. Zahvaljujoč priročnemu vodilu lahko sami izberete smer potovanja, prav tako lahko tudi sedež zelo enostavno, z enim gumbom obrnete v vse smeri.

PRAKTIČEN
Ročaj je obdan s peno, ki je zelo praktična in trpežna za uporabo. Kolo ima praktično strehico, ki bo otroka ščitila pred dežjem in soncem, prav tako pa je opremljen z majhno torbico, da boste imeli malenkosti vedno pri roki. Strehico je možno enostavno zložiti in razstaviti.
Odlikuje ga poseben mehanizem, ki kolesu omogoča vožnjo z ustavljenimi pedali. Odlična rešitev, ko boste vi vodili kolo, medtem ko bo otrok le držal noge na pedalih. Trpežni, stabilni pedali s čepi iz plastike pa bodo omogočali pedaliranje brez nepotrebnega zdrsa čevljev.

VAREN
Na krmilu ima tricikel nameščen zvonček, ki bo poskrbel še za dodatno varnost vašega malčka in mimoidočih in praktično košaro, za shranjevanje manjših predmetov. Tricikel odlikuje ergonomski varnostni pas, ki popolnoma varuje vašega malčka pred padci s kolesa.

TRPEŽNA KOLESA
Tricikel ima izredno trpežna polna kolesa, ki ne potrebujejo servisiranja. Nudijo enako udobje kot napihljiva kolesa, toda brez skrbi za vzdrževanje primernega tlaka. Ker niso napihljiva, bodo brez težav delovala tudi, če povozite žebelj ali v njih nastane luknja. Zato so poleg uporabe na asfaltu primerna tudi za zahtevnejše terene, kot je makadam ali gozdne poti. Za večjo varnost ima tricikel možnost blokade zadnjega kolesa, kar otroku lahko prepreči vožnjo s kolesom, ko tega ne želite.

Lastnosti:

  • Zasnovan za otroke, stare 1-5 let
  • Mere:
    • Premer koles: 25 cm in 20 cm
    • Dimenzije kolesa (največja višina x dolžina x širina): 105 cm x 94 cm x 52 cm
  • Teža kolesa: ~ 8 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!